Agjencia Zhurnal.mk

Imazhe të zhveshura të më shumë se 100,000 grave janë krijuar nga fotot e mediave sociale dhe janë shpërndarë në internet

Imazhe të zhveshura të më shumë se 100,000 grave janë krijuar nga fotot e mediave sociale dhe janë shpërndarë në internet, sipas një raporti të ri. Rrobat u hoqën në mënyrë digjitale nga fotografitë e grave nga Inteligjenca Artificiale dhe u përhapen në aplikacionin e mesazheve Telegram, shkruan BBC. Disa Read more…