Zaev: Qytetarët do të marrin përgjigje për “Sopotin”, “Monstrën”, “Lagjen e Trimave, ..
« Analistët » "Tvrdokornat" të revoltuar ndaj VMRO-së sepse kjo parti nuk formoi Qeverinë
Gratë-Të pasionuara pas purove (VIDEO)
Bexheti: Peshorja e Taravarit është më e saktë në zgjedhje
Revani klasike
revanni.jpg

Përbërësit:

3 vezë,

1 gote jogurt,

gjysme gote vaj vegjetal,

1 gote sheqer,

1 gote bollgur,

1 gote miell,

1 Pluhur pjekje,

lëkurë portokalli.

 

Për sherbet:

3 gota sheqer,

3 gota ujë,

gjysme lëng limoni.

 

Përgatitja:

Vezët dhe sheqerin i përziejmë mirë, pas përzierjës së nevojshmë ia shtojmë përbërësit e tjerë.

Glazurën e përgatitur e derdhim në tepsinë e lyer me vaj dhe e vëmë në furrë për pjekjë në temperaturë 190 gradë celsius derisa të skuqet.

Për sherbet, ujin dhe sheqerin e derdhni në një tenxhere dhe e zieni rreth 5-10 minuta, pastaj ia shtoni lëngun e limonit.

Sherbetin ia derdhni revanis së ftohur, revanin e zbukuroni me kokos dhe e preni në copa.

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 09.11.2017, 11:28  | L.E. | 1,941 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Incident në zyrën e kryetares së Haraçinës, Milikije Halimi
« Video » Pas 6 vitesh, Ramkovski gjenë A1 në një katrahurë të vërtetë
Bexheti: Peshorja e Taravarit është më e saktë në zgjedhje
« Raportet e mira Maqedoni - Bullgari » Bullgarët janë aleatë tradicional të shqiptarëve, Bullgaria shteti i vetëm ortodoks në Ballkan që ka njohur Kosovën
Keriman me të dashurin super seksi vishet njëjtë, e habisin një qytet
 

 


Loading...
MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.