« Detaje & Foto nga tuneli ushtarak » ARM Jasen, provokim apo diçka po zihet!?
Lazim Destani, kryetari i nderit të rrjetit global të bizneseve shqiptare vizitë në P..
Një zgjidhje sa më parë për krerët komunalë, thotë Kekenovski
As në qiell e as në tokë, gjashtë familje të varfëra mbesin në rrugë, barakat e tyre ..
Kek me karamel dhe molla
kekiii.jpg

Përbërësit

2 vezë

360 gr miell

80 gr sheqer

1 Pluhur pjekje

1 vanilje

80 ml vaj vegjetal

80 ml qumësht

3-4 luge te gjelles gjalpë

240 gr karamel

2 molla

Hapat

1 Ne nje ene shtojme miellin, sheqerin, pluhur pjekjen, vezet, vajin vegjetal, vaniljen dhe I perziejme.

2 Gjalpin e shkrijme ne nje tigan ,pas shkrirjes ia shtojme karamelen.

3 Karamelen e vendosim ne ene ku do ta bejme pjekjen e kekut, ia rendisim mollat .

4 Permbi mollave ia vendosim glazuren e pergaditur.

5 Ne temperature 180 grade celsius per 25 minuta e bejme pjekjen.

6 Pas pjekjes e rrotullojme kekun.

Ju befte mire!

 17.03.2017, 13:49  | L.E. | 1,810 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
« Detaje & Foto nga tuneli ushtarak » ARM Jasen, provokim apo diçka po zihet!?
U nda nga jeta, ish ushtari i UÇK-së dhe pronar i Radio Haraçinës
Kreu i LR PDSH-së Sela flet për `aksidentin` e ndodhur!
Plas skandali pas meçit Krasniqi – Abraham, boksierin armen e rrahin tifozët
Aktori i “O sa mirë” ja thotë në sy Genta Ismajlit
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"

Dimitrie Cupovski 4/2-11
Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.