Lika me ‘llupë në dorë’ : Inspektojmë institucionet
Ligji për gjuhën shqipe - para apo pas zgjedhjeve lokale?
Edhe këtë vit pa liqenin Treska, premtimet e Bekim Muratit mbeten vetëm fjalë
Allagjozovski: Do të ketë revizion të projektit "Shkupi 2014"
Kek me karamel dhe molla
kekiii.jpg

Përbërësit

2 vezë

360 gr miell

80 gr sheqer

1 Pluhur pjekje

1 vanilje

80 ml vaj vegjetal

80 ml qumësht

3-4 luge te gjelles gjalpë

240 gr karamel

2 molla

Hapat

1 Ne nje ene shtojme miellin, sheqerin, pluhur pjekjen, vezet, vajin vegjetal, vaniljen dhe I perziejme.

2 Gjalpin e shkrijme ne nje tigan ,pas shkrirjes ia shtojme karamelen.

3 Karamelen e vendosim ne ene ku do ta bejme pjekjen e kekut, ia rendisim mollat .

4 Permbi mollave ia vendosim glazuren e pergaditur.

5 Ne temperature 180 grade celsius per 25 minuta e bejme pjekjen.

6 Pas pjekjes e rrotullojme kekun.

Ju befte mire!

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 17.03.2017, 13:49  | L.E. | 2,067 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
Përleshje fizike në vendkalimin kufitar, Bogorodicë
Befason Big Mama në fotot e fundit, tani duket Sexy Mama (Foto)
Adelina tejet seksi në të zeza (Foto)
Kaq e guximshme “Feridja” ja çfarë bën ajo në deti! (Video)
Sahidja e Motrave Mustafa heq nishanin në fytyrë. Arsyeja ishte shqetësuese (Video)
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.