Butaris: Prefektura e Selanikut nuk zhvillon politikë të jashtme
« Analistët » Në emër të reformave dhe paqes, shtyhet ligji për përdorimin e gjuhëve
« Zekolli për Zhurnal » 22 Nëntori festë unifikuese për shqiptarët
Lika nderon doajenët e arsimit shqip
Çorbë me bullgur dhe jogurt
corbee.jpg

Nevojiten:

▪ 1 kg eshtra nga mishi i kurbanit

▪ perime për supë (karotë, selino, majdanoz)

▪ bullgur (sasia sipas dëshirës)

▪ 2 dcl jogurt

▪ kripë, piper, gjalpë, miell, vaj

 

Përgatitja:

1. Eshtrat lani dhe bashkë me perimet zieni së paku dy orë. Kulloni dhe ujin shtojani bullgurit. Kthejeni sërish në zjarr deri sa bullguri të zbutet.

2. Perimet e ziera pritni në copëza dhe shtojani supës.

3. Në tavë përzieni një lugë miell dhe një lugë gjalpë dhe shtojani çorbës për t’u bërë e dendur.

4. Çorbës në fund shtoni jogurt, kripë dhe piper.

5. Çorbën e ftohur servireni në pjatë.

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 03.09.2017, 13:03  | L.E. | 1,604 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Rrihet deri në vdekje një person në Maqedoni pas një zënke për telefonin celular 
Numërohet një vendvotim në Prizren, ndryshon rezultati
Treni që udhëton vetëm për një vajzë, historia e saj prekëse
Sela ka biseduar me Zaevin, ministria e Shëndetësisë do të mbetet te Aleanca
« E fundit: » PSP zbulon 35 llogari bankare të Nikolla Gruevskit
 

 


Loading...
MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.