Agjencia Zhurnal.mk

​​Lufthansa në ditën e dytë të grevës, 1500 fluturime të anuluara

“Dje dhe sot, rreth 4500 nga 6000 fluturime të parashikuara janë realizuar”, theksoi grupi.

Kompania kishte njoftuar fillimisht për anulimin e 1300 fluturimeve për 180000 persona të prekur.

Ndërprerja e punës me kërkesë të sindikatës UFO, që Lufthansa e cilësoi si grevë masive, filloi të mërkurën në orën 23:00 GMT dhe do të zgjasë deri të premten në orën 23:00 GMT.

Të shtunën, trafiku do të fillojë normalisht”, theksoi Lufthansa në një komunikatë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...