11 Tetori, ditë jopune për të gjithë qytetarët

Shkup, 6 tetor – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se 11 Tetori, Dita e Kryengritjes Popullore, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në të njëjtën kohë, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët për Ditën e Kryengritjes Popullore.

Related posts

Ministri i Drejtësisë: Asgjë kontestuese në lirimin e Zoran Mileski- Kiçeec

N E

Presidenti i parë shqiptar, diçka që bëhet apo vetëm marketing parazgjedhor?

N E

Maqedonia e Veriut regjistron popullsinë në shtator

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More