Agjencia Zhurnal.mk

13 000 pjesëmarrës në maratonën e Marakeshit

Mbi 13 0000 pjesëmarrës pritet të marrin pjesë në maratonën gjatë fundjavës në Marrakesh, më 26 janar.

Keniani Stephan Tum ka vendosur një rekord prej 2h6’35”.

Atletët në linjat e para përfaqësojnë 75 vende të ndryshme të botës.

Maratona është më e rëndësishmja në Afrikë dhe ka kontribuar tek shumë sportistë përfshirë marokenin Hicham Laqouahi, i cili e përfundoi garën në 2h8’35”.

Së bashku me maratonën në këtë edicion do të përfshihet edhe një një garë prej 3,5 kilometrash për studentët e moshës 10 deri në 13 vjeç

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...