Agjencia Zhurnal.mk

13 punëtorë shqiptarë kthehen nga Mali i Zi, por ende për disa orë në Shkodër

13 shtetas shqiptare nga Tirana, Durrës dhe qytete të tjera u gjenden në situate të vështirë këtë të mërkurë.

Mirëpo mbyllja e vendeve te punës për shkak të situatës nga koronavirusi edhe në këtë vend si dhe mos funksionimi I doganeve dhe transpiortit publii vuri këta shtetas në një situatë irracionale.

Ata mundën të vijnë deri në qëndër të qytetit të Shkodrës.

Policia mbërriti në vendin ku ata po qëndronin dhevetëm pas gati 2 orësh ata morën një zgjidhje.

Mbërritja e një furgoni bëri që ata që niseshin drejt banesave të tyre në disa qytete.

Ata kishin punuar kohet e fundit në Malin e Zi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...