Agjencia Zhurnal.mk

141 raste të reja, 1 i vdekur dhe 94 të shëruar, ja bilanci i fundit me Covid 19

Shkup, 26 shtator – Në 24 orët e fundit janë bërë 1559 testime dhe janë regjistruar 141 raste të reja të covid-19:

– Shkup 51
– Kumanovë 12
– Shtypje 6
– Prilep 6
– Tetovë 2
– Strugë 2
– Veles 2
– Bitola 5
– Ohër 3
– Kavadarci 5
– Gostivar 2
– Gjevgjeli 5
– Strumicë 10
– Kriva Palanka 2
– Koçani 5
– Probistip 1
– Valandovë 3
– Vinicë 3
– Delçevo 2
– Sveti Nikole 8
– Kërçovë 2
– Resen 2
– Negotino 2

Në moshën 79 vjeçare ka vdekur pacientja nga Shkupi.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 94 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 25
– Kumanovë 5
– Dibër 1
– Shtypje 6
– Prilepi 5
– Tetovë 8
– Strugë 3
– Veles 5
– Bitola 7
– Gostivar 4
– Gjevgjeli 5
– Kriva Palanka 1
– Radovish 3
– Koçani 5
– Berovë 1
– Vinicë 1
– Delçevo 1
– Kratovë 1
– Sveti Nikole 1
– Kërçovë 6

Deri më tani janë bërë gjithsej 184.097 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 17483, numri i pacientëve të shëruar është 14516, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2245.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...