Agjencia Zhurnal.mk

17 vjeçari dhuron maska, i kishte blerë me kursimet e tij

Pandemia e Covid-19 kërkon distancë, higjenë dhe masa mbrojtëse, të cilat jo të gjithë i kanë kushtet. Aldi Gjoka është një 17-vjeçar nga Lezha dhe këto ditë ai ka ndërmarrë një nismë mjaft të veçantë ka shpërndarë falas për qytetaret në Lezhë rreth 500 maska të cilat ai i ka blerë me kursimet e tij. Të dhurosh maska në këto ditë sidomos për ata që nuk kanë është shumë e rëndësishme. Nisma e ndërmarrë nga Aldi për të ndihmuar është shumë e veçantë që jep një kontribut domethënës në ndërgjegjësimin e njerëzve për t’u mbrojtur nga virusi. Shembulli që i riu dha duhet të merret parasysh nga të gjithë moshataret e tij por jo vetëm që të ndihmojmë me aq sa mundemi njeri-tjetrin.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...