Agjencia Zhurnal.mk

20 janari është dita më e hareshme e juaj – Dita me lirime të mëdha në të gjitha dyqanet e Neptun!

Shkup, 20 janar, zhurnal.mk – E hëna e tretë e janarit konsiderohet si dita më depresive e vitit. Në tërë botën, kjo ditë është e njohur sikurse e hëna e mërzitshme apo e trishtuar – Blue Monday. Gjendja e qytetarëve që pasfestave të fundvitit ndikon jo edhe aq mirë në disponimin e tyre, poashtu ndikon edhe koha e ftohët dhe pritja me padurim e pranverës dhe e verës.

Neptun Maqedoni, ndërmarja që është lider në tregun për pakicë për paisjet e vogla shtëpiake dhe që zakonisht frymëzon hare, jemi përpiqur që për qytetarët e shtetit tonë që “Blue Monday” të jetë si dita e tyre më e lumtur e vitit. Neptun, këtë të hënë, 20 janarë, organizon aksion të madhë me qëllim që të përfshin hare dhe lumturi tek blerësit, me lirime të mëdha dhe super oferta Aksioni “Vetëm një ditë edhe atë më e lumtur” që ofron lirime të mëdha dhe përzgjedhje e shkëlqyer  e produkteve në të gjitha kategoritë. Konsumatorët munden që të blejnë produkte me çmime më të ulta, me kushte të volitshme dhe mundësi për  pagesë mujore deri në 60 këste. Të përfshira do të jenë modelet e shkëlqyera sikurse: smartphon-ët, televizorët, laptopët, smart paisjet dhe aksesoarët, tehnikë të bardhë, paisje të vogla shtëpiake, paisje e kujdesit dhe bukurisë.

Aksioni do të vlenë në të gjitha pikat e shitjes në Neptun  në të gjithë teritorin e Maqedonisë, duke përfshirë edhe online shitjes nëpërmjet web faqës sonë Neptun.mk  edhe nëpërmjet aplikacionit celularë  që është aktive edhe në Play Store dhe App Store. Mos e lëshoni këtë mundësi ideale për shoping me çmime më të mira, vizitoni pikat e shitjes në “Neptun”  dhe kënaquni me ditën tuaj më të lumtur!

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...