Agjencia Zhurnal.mk

Si t’u zihet fryma britmave shoviniste dhe thirrjeve raciste kundër shqiptarëve në Shkup !

Shkruan: Prof. Abdulla MEHMETI Çfarë lidhje ka një ndeshje sportive, gëzimi për fitoren e një ekipi sportiv nga Maqedonia, me ndjenjat kombëtare, identitetin dhe dinjitetin e popullit shqiptar?! Këto veprime mund t’i bëjnë vetëm qeniet e mbetur në nivelin e egërsirave, njerëzit e pareformuar mendërisht, të sëmurë dhe frustruar shpirtërisht, Read more…

Inspektorati Shtetëror i Arsimit, ka kryer mbikëqyrje në Universitetin e Tetovës

Shkup, 6 qershor – Inspektorati Shtetëror i Arsimit bëri të ditur se sot është kryer mbikëqyrje e jashtëzakonshme inspektuese në Universitetin e Tetovës, në lidhje me procedurat e zbatuara për zgjedhje për titujt arsimor-shkencor të funksionarëve aktual, anëtarë të kabinetit qeveritarë. “Janë marrë shumë dokumente nga mbikëqyrja dhe ato janë Read more…