Agjencia Zhurnal.mk

Beogradi dhe fakulteti paralel serb në Mitrovicë bashkojnë forcat për krijimin e institucioneve të tjera ilegale

Përfaqësuesit e Fakultetit të Mjekësisë së Serbisë dhe ata të vetëquajturit “Universiteti i Prishtinës”, janë takuar sot në Mitrovicë. Përfaqësuesit e Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë në Serbi si dhe përfaqësuesit e Fakultetit të Mjekësisë të vetëquajturit “Universiteti i Prishtinës”  në Mitrovicë, sot kanë zhvilluar një takim. Siç shkruajnë mediet Read more…

Kosova merr poste të rëndësishme në FIBA

Federata e Basketbollit të Kosovës, ka marr dy pozita të mëdha në Federatën Evropiane të Basketbollit. Në përbërjet e Komisioneve janë edhe dy zyrtarë nga FBK. Kryetari i Federatës së Basketbollit të Kosovës, Arben Fetahu është zgjedhur pjesë e Komisionit Ligjor.