Agjencia Zhurnal.mk

Zëvendës Kryetari i Qeverisë, Duraku në hapjen e manifestimit “Ditët e Alfabetit” – Manastir

Manastir, 14 nëntor, Zhurnal.mk – Zëvendës Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, z. Sadulla Duraku dhe Sekretari shtetëror z. Lirim Shabani, sot morën pjesë në hapjen e manifestimit “ Ditët e Alfabetit”, i cili organizohet me rastin e Read more…