Agjencia Zhurnal.mk

Zv.kryeministri Osmani: Qeveria obligoi MPB për fillimin e bisedimeve për hapjen e vendkalimit Llojan-Miratoc

Shkup, 12 dhjetor – Zv.kryeministri për çështje evropiane në profilin e tij në Facebook i ka dëshpëruar skeptikikët dhe pesimistët të cilët nuk besonin në hapjen e kufirit Llojan-Miratoc. Osmani mes tjerash shkruan: Karavani ec.. Sot edhe Qeveria e Sërbisë edhe ajo e Maqedonisë së veriut miratuan tekstin e marrëveshjes Read more…