Agjencia Zhurnal.mk

Ish deputetët e PD në krizë, padisin Kuvendin në gjykatë duke kërkuar lekët dhe përfitimet financiare

Dalja në opozitë ka sjellë edhe vështirësi financiare për shumë prej ish-deputetëve të Partisë Demokratike. Ata i janë drejtuar Gjykatës Administrative duke paditur Kuvendin. Në kërkesat e siguruara nga tirananews.al, ata kërkojnë “detyrimin e Kuvendit te Shqiperise, te me paguaje perfitimet financiare te papaguara qe burojne nga legjislacioni per “Statusin Read more…