Agjencia Zhurnal.mk

Vriten me snajper mbi 5 mijë deve në Australi

Autoritetet australiane vranë më shumë se 5000 deve, në një operacion 5-ditor për të parandaluar kafshët e etura në Australi të arrinin në komunitetet aborigjene. Vrasja përfundoi në rajonin Anangu Pitjantjatjara Yankunytjatjara (APY), një zonë e thatë në Australinë e Jugut, ku jetojnë rreth 2300 njerëz. Aborigjenët e Shtetit të Australisë Read more…

Spasovski: Qeveria teknike duhet të krijojë atmosferë demokratike për vendimmarrje të lirë të qytetarëve në zgjedhjet

Shkup, 18 janar, Zhurnal.mk – Kjo Qeveri teknike nuk është formuar që dikush të ketë më shumë ose më pak besueshmëri ose legjitimitet politik, por thjeshtë të gjithë së bashku të përfshihemi në institucionet dhe në fund të gjithë së bashku të garantojmë se përmes një atmosfere korrekte demokratike do Read more…