Agjencia Zhurnal.mk

Kasami: BESA punon në formimin e koalicionit trepalësh, por jemi të gatshëm edhe të vetëm të dalim në zgjedhje

Shkup, 25 janar, Zhurnal.mk – Lëvizja BESA në kuadër të fushatës së prezantimin e platformës së saj, sonte ka realizuar takim me anëtarë dhe qytetarë të komunës së Kërçovës në sallën e vogël të Qendrës për kulturë “Koço Racin”. Në tubimin kanë marrë pjesë përfaqësuesit më të lartë të BESËS, Read more…