Agjencia Zhurnal.mk

Kryetari i OEMVP Hoxha vizitë në BFI

Shkup, 27 janar, Zhurnal.mk – Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, ka pritur biznesmenin Nebi Hoxha, Kryetar i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore. Mysafiri ka qenë i shoqëruar nga prof. Ibrahim Zhuta, nga Shkupi. Kryetari i BFI-së dhe i OEMVP Read more…