Agjencia Zhurnal.mk

Deri më 15 mars kufizohet hyrja dhe dalja e udhëtarëve në vendkalimet kufitare “Stenje”, “Shën Naum” dhe “Bllatë”

Shkup, 12 mars – Duke filluar prej nesër në orën 6:00 përfundimisht me datën 15 mars deri në orën 24:00 do të kufizohet hyrja dhe dalja e të gjithë udhëtarëve nga ana e autoriteteve kufitare të Republikës së Shqipërisë të cilët do të udhëtojnë përmes vendkalimeve kufitare “Stenje”, “Shën Naum” dhe Read more…