Agjencia Zhurnal.mk

Pa asnjë rast të prekur nga koronavirusi, Mali i Zi ndalon transportin ndërkombëtar

Mali i Zi ka ndaluar përkohësisht fluturimet e transportuesit kombëtar ajror, “Montenegro Airlines”, dhe të gjitha linjat ndërkombëtare hekurudhore dhe të autobusëve. Ish-republika jugosllave ka testuar dhjetëra njerëz, por deri më tani nuk ka raportuar asnjë rast të infeksionit koronavirus. Më shumë se 390 njerëz mbeten në karantinë. Qeveria vendosi Read more…