Agjencia Zhurnal.mk

Spasovski: Gjendja e jashtëzakonshme është mundësi për zbatim të shpejtë dhe efikas të masave

Shkup, 18 mars – Në gjendje të jashtëzakonshme shteti dhe shoqëria vazhdojnë të funksionojnë, ndërsa të drejtat dhe liritë nuk kufizohen me automatizëm, theksoi kryeministri Oliver Spasovski në një shkrim të tij në Fejsbuk. Theksoi se gjendja e jashtëzakonshme të cilën e shpalli presidenti Stevo Pendarovski i jep mundësi Qeverisë Read more…