Agjencia Zhurnal.mk

Avziu: Puna e nëpunësve administrativ në kuadër të MSHIA po zhvillohet në rotacion

Shkup, 19 mars – Sekretari Shtetëror i Ministrisë për Shoqëri Informatike dhe Administratë – Adem Avziu, në emisionin 99 MINUTA tregoi për mënyrën e riorganizimit të administratës, pas shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme. Ai theksoi se të gjithë punëdhënësit, respektivisht udhëheqësit e institucioneve, duhet ta organizojnë punën dhe mënyrën e Read more…