Agjencia Zhurnal.mk

Tirana zyrtare uron Shkupin

Shkup, 20 mars-  Përmes një mesazh urimi, Tirana zyrtare më saktësisht MPJ shqiptare ka uruar Shkupin zyrtar pas ratifikimit të protokollit dhe tashmë anëtarësimit zyrtar të Maqedonisë së Veriut në NATO. ‘Ne e përgëzojmë ngrohtësisht vendin fqinjë.  Maqedoninë Veriore për tashmë bashkim në Aleancën Veriatlantike. Një hap historik për vendin Read more…