Agjencia Zhurnal.mk

Qeveria nga Komisioni për sëmundje infektive kërkon propozime për masa më të rrepta

Shkup, 21 mars, zhurnal.mk – Qeveria në seancën e djeshme ngarkoi Komisionin për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë që të përgatisë një propozim të detajuar me masa dhe udhëzime më të rrepta kufizuese në lidhje me parandalimin dhe përhapjen e koronavirusit,(ndalim-regjim special i lëvizjes në territorin e RMV-së, gjatë Read more…

error: Content is protected !!