Agjencia Zhurnal.mk

Nata e tretë e orës policore

Shkup, 24 mars – Sonte prej orës 21 për të tretën natë me radhë filloi ora policore gjegjësisht ndalesa për lëvizjen e qytetarëve gjatë orëve të natës si masë për mbrojtjen e popullatës dhe ballafaqimin me koronavirusin. Që dje vlen vendimi për kufizimin e lëvizjes për të rinjtë deri në Read more…

Edhe Rumania shpall “karantinë totale”

Presidenti rumun, Klaus Iohannis ka thënë më 24 mars se do të angazhojë ushtrinë për të ndihmuar në zbatimin e “karantinës totale” me qëllim të ngadalësimit të përhapjes së koronavirusit të ri, në kohën e rritjes së numrit të rasteve. Rumania ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme më 16 mars, mirëpo Read more…