Agjencia Zhurnal.mk

Bie qeveria Kurti

Pas mocionit të ngritur nga LDK, partneri qeverisës, është votuar në Kuvend rrëzimi i Qeverisë Kurti. E në seancën që zgjati për afërsisht 12 orë, edhe u votua në Kuvend. Për rrëzimin e Qeverisë votuan 82 deputetë, ndërsa 32 kundërshtuan deputetë, e abstenoi 1 deputet.

Dimitrov: Nuk është e vërtetë që MPJ ka shpenzuar 24 mijë euro për udhëtime jashtë

Shkup, 25 mars – Në kohë kur resurset, përpjekjet, e tërë energjia e mbarë kombit janë të kahëzuara drejt luftës kundër koronavirusit, opozita sillet sikur është një tjetër, “virus” politik, fabrikë për lajme të rrejshme, duke i sulmuar institucionet përmes përhapjes së shpifjeve dhe gënjeshtrave famëkeqe, thotë në deklaratë me Read more…