Agjencia Zhurnal.mk

Ortagus përmes video porosisë i dëshiroi mirëseardhje në NATO Maqedonisë së Veriut

Uashington, 27 mars – Maqedonia e Veriut tregoi angazhime të fuqishme për komunitetin transatlantik dhe ndaj vlerave të saj të përbashkëta dhe sigurisë, deklaroi zëdhënësja e Departamentit amerikan të Shtetit, Morgan Ortagus, duke i dëshiruar mirëseardhje vendit tonë në NATO. Ajo i uroi qytetarët e Maqedonisë së Veriut për këtë moment Read more…