Agjencia Zhurnal.mk

Skandaloze/Persona të papërgjegjshëm pas fillimit të orës policore djegin kontinjerët e ri në Shkup

Shkup, 28 mars – Sot, në Shkup pas fillimit të orës policore dhe derisa nëpër rrugë nuk është vërejtur ndonjë lëvizje e njerëzve, persona të papërgjegjshëm i kanë vënë flakën kontinjerëve në një nga rrugët kryesore të kryeqytetit. Ndërkohë që me shpejtësi kanë reaguar zjarrfikësit të cilët kanë arritur të Read more…