Agjencia Zhurnal.mk

Qeveria urdhëron që të lirohen nga puna personat e verbër, me invaliditet dhe pengesa të rënda

Shkup, 30 mars – Qeveria në seancën e sotme të 31-të, e ka shqyrtuar kërkesën e Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale dhe solli konkluzion, me të cilin obligohen të gjitha organet e shtetit, shoqatat aksionare në pronësi shtetërore, agjencitë, fondet, byrotë, entet, drejtoritë dhe të gjitha institucionet tjera shtetërore që Read more…

​Anton Quni takohet me Vjosa Osmanin

Ministri në detyrë i Mbrojtjes Anton Quni është takuar sot me kryetaren në detyrë të Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani me të cilën ka biseduar në lidhje me situatën emergjente në vend si pasojë e pandemisë Covid-19 dhe nivelit përgatitor të FSK-së për të përmbushur detyrat në asistimin e autoriteteve Read more…

Pas COVID19

Njerëzimi pothuajse ndër shekuj ka kaluar në periudha e gjendje të vështira të paimagjinueshme. Epidemi, luftëra dhe kriza urie, që njeriun e shpien gjer në kanibalizëm. Nga Armend Fazliu Jo me larg se para 100 vjetësh. Rënia e Rusisë cariste është një dëshmi për këtë. Njerëzimi, me ndihmën e Zotit, Read more…