Agjencia Zhurnal.mk

Mbaron mbledhja qeveritare, ja vendimet

Shkup, 1 prill – Në seancën e 32-të të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut janë sjellë një sërë vendimesh që kryesisht ndërlidhen me punësimet në sektorin publik:  Në sektorin publik ndalohen punësime të reja, angazhime nëpërmjet agjencive dhe kontrata në vepër, në përjashtim në sektorin shëndetësor dhe në sektore të Read more…

error: Content is protected !!