Agjencia Zhurnal.mk

Akuza për 11 persona në Dellçevë

Shkup, 3 prill – Prokuroria Themelore Publike në Dellçevë dorëzoi propozime për lëshimin e gjobave në Gjykatën Themelore që përfshinte gjithsej 11 persona. Siç kumtoi Prokuroria publike, shtatë persona akuzohen për kryerjen e veprës penale ‘Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal dhe Read more…