Agjencia Zhurnal.mk

Si e mbron zemrën vaji i ullirit

Kur njeriu ushqehet, në gjakun e tij rritet niveli i një proteine që njihet si apolipoprotein A-IV, e cila luan një rol të rëndësishëm në parandalimin e atakut në zemër dhe ishemisë. Rritja e nivelit të kësaj proteine ndodh kryesisht kur njeriu konsumon vaj ulliri ose ushqime me yndyrna të Read more…

Zvogëlohet fondi i lojës shpërblyese “TVSH-ja ime”, mjetet ridestinohen në Fondin për ballafaqim me Covid-19

Shkup, 22 prill – Qeveria në seancën e sotme miratoi vendim për zvogëlimin e fondit shpërblyes të lojës shpërblyese “TVSH-ja ime, ShpërblimiIm” dhe për pagesë të mjeteve në fondin për ndihmë dhe mbështetje për ballafaqimin me krizën e shkaktuar nga koronavirusi Kovid-19. Me përfundim të Qeverisë i rekomandohet Shoqërisë Aksionare Read more…