Agjencia Zhurnal.mk

SHMQSH “Marija Kiri – Skllodovska” bëri promovimin e drejtimeve për këtë vit shkollor

Shkup, 16 maj – Drejtimet të cilat i ofron kjo shkollë janë deficitare si dhe kërkohen në tregun e punës. Drejtimet për këtë vit shkollor të cilat i ofron kjo shkollë janë:-Teknik laborant medicinal-Teknik farmaceutik-Teknik medicinal përkëdhelës-Teknik i optikës së syrit-Teknik i teknologjisë ushqimore-Teknik për prodhime kimike dhe kozmetike-Teknik laborant Read more…

Arsenkov: Prej fillimit të Pandemisë për dy deri tre herë është rritur numri i pacientëve me patologji urgjente në Spitalin e vjetër të qytetit

Shkup, 16 maj – Për dy deri tre herë është rritur numri i pacientëve me patologji urgjente në Klinikën universitare të sëmundjeve kirurgjike “Shën Naumi i Ohrit” – Shkup, të njohur si Spitali i vjetër i qytetit prej fillimit të epidemisë së Kovid-19. Gjatë periudhës prej 1 prillit deri më Read more…

error: Content is protected !!