Agjencia Zhurnal.mk

Ambasadori Thimonier: Shkupi dhe Sofja të vazhdojnë në gjetjen e zgjidhjeve të përbashkëta të pranueshme

Shkup, 17 maj – Ambasadori francez në vend Christian Thimonier tha se pas nënshkrimit të marrëveshjes së miqësisë, shpirti pozitiv duhet të ruhet nga të dy palët, veçanërisht në aktivitetet e komisioneve të ekspertëve që dhanë rezultate të caktuara inkurajuese, duke komentuar vlerësimet publike të një vetoje të re të Read more…

Këshilli i ambasadorëve: Gjatë dakordimit të datës së zgjedhjeve të parashihen pasojat shëndetësore të qytetarëve

Shkup, 17 maj – Të vetëdijshëm për paqartësinë akoma në luftën kundër koronavirusit, se ajo ende nuk është mposhtur dhe po merr jetë njerëzore çdo ditë, palët, në lojërat e tyre për të mbajtur zgjedhje të parakohshme parlamentare, duhet të marrin shumë seriozisht dhe me kujdes të marrin në konsideratë Read more…

Zhbogar: Mbrojtja juridike nga diskriminimi i personave LGBTI kyçe në çdo shoqëri demokratike

Shkup, 17 maj, Zhurnal.mk – Mbrojtja juridike nga diskriminimi i personave LGBTI është kyçe në çdo shoqëri demokratike, thekson në porosi euroambasadori Samuel Zhbogar me rastin e ditës ndërkombëtare kundër homofobisë, transfobisë dhe bifobisë. “Në Bashkimin Evropian të gjithë duhet të ndjehen të sigurt dhe ta kenë lirinë të jenë Read more…

error: Content is protected !!