Agjencia Zhurnal.mk

“Nuk ka një datë për negociatat me Shqipërinë”, të gjithë të zhgënjyer në BE; ODIHR: Jemi të keqardhur

Bruksel, 3 qershor – Kriza e stërzgjatur politike në vend pritet që të ndikojë edhe në procesin e integrmit të Shqipërisë. Bashkimi Europian është duke përgatitur dokumentet finale për Shqipërinë dhe për Maqedoninë e Veriut. Gazeta “Shekulli”, ka marrë së fundmi një prononcim nga ana e zëdhënses së Komisionit Europian, Read more…

error: Content is protected !!