Agjencia Zhurnal.mk

Si ta reduktoni dhimbjen e shpinës

Përmirësoni mënyrën e fjetjes Dhimbja e shpinës mund të jetë një arsye shtesë për vështirësitë të cilat i përjetoni gjatë fjetjes. Ky është një rreth, sepse nëse ju nuk mund të flini mjaftueshëm gjatë natës do të keni më tepër dhimbje të shpinës gjatë ditës. Prandaj, mundohuni që të flini Read more…

Qeveria vendos: Orë policore prej të enjtes në orën 21:00 deri të hënën në orën 05:00

Shkup, 3 qershor – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot (03.06.2020) gjatë vazhdimit të seancës së 60-të ka sjellur këtë vendim: Në komunat, Shkup, Haraqinë, Studeniçan, Sopisht, Zelenikovë, Ilinden, Petrovec, Tetovë, Tearcë, Zhelinë, Bogovinë, Bërvenicë, Jegunovcë, Kumanovë, Likovë, dhe Shtip ora policore do të aplikohet nga dita e Read more…

Një i mitur me motor godet policin

Vinica, 3 qershor – Një djal shtatëmbëdhjetë vjeç nga Vinica goditi një polic me motor, i cili i dha sinjal për të ndaluar. Sipas informacionit të Ministrisë së Brendshme, ndaj 17 vjeçarit nga Vinica janë ngritur kallëzime penale për shkak të ekzistencës së bazave të dyshimit se kanë kryer vepër Read more…