Agjencia Zhurnal.mk

Nderimet e fundit për George Floyd

Miq e të afërm shprehën nderimet e fundit për George Floyd në një ceremoni private mortore në Hjuston, dy javë pasi ai vdiq nën arrest. Vdekja e tij ka shkaktuar protesta mbarë kombëtare, si dhe në shkallë globale. Të afërmit dhe shokët e George Floyd filluan të mblidhen në kishë Read more…

Kompania italiane prodhon maska transparente

Një kompani italiane po bën maska transparente në mënyrë që njerëzit të shohin gojën e maskuar. Ndërsa janë të dobishme për njerëzit që nuk dëgjojnë, të cilët mbështeten në leximin e buzëve, maskat transparente po tërheqin edhe bizneset që duan t’u tregojnë klientëve të tyre një fytyrë më miqësore megjithëse Read more…