Agjencia Zhurnal.mk

Objektet hotelierike dhe restorantet gjatë javës do të punojnë deri në mesnatë për fundjavë deri në orën 1 pas mesnate

Shkup, 19 qershor – Qeveria në seancën e sotme vendosi të zgjasë orarin e punës së objekteve hotelierike dhe restoranteve, duke saktësuar se vendimi për zgjatjen e orarit të punës të objekteve të hotelierisë dhe restoranteve nënkupton punë deri në mesnatë gjatë ditëve të javës dhe deri në orën 1 Read more…

Asnjë zyrtar i korruptuar në burg, Kim: Nuk heq dorë kollaj, mund ta them kaq

Pavarësisht reformave të ndryshme dhe shpresave të mëdha, krimi dhe korrupsioni në Shqipëri mbeten një problem. “Jemi në një fazë kritike. Është bërë mjaftueshëm përparim… Institucionet janë ngritur. Thuajse të gjitha janë ngritur dhe funksionojnë, përveç BKH-së, ku presim përzgjedhjen e drejtorit të parë, dhe sigurisht, Gjykata Kushtetuese. Këto institucione Read more…