Agjencia Zhurnal.mk

Neziri: Unë sot kontribuoj 10%, ndërsa Lufta e UÇK-së në vitin 2001, i ka vulosur të drejtat e barabarta të shqiptarëve prej në Veles e deri në Karshiak

Shkup, 28 qershor, Zhurnal.mk – Lufta e ndershme e UÇK-së në vitin 2001 e bëri kthesën e madhe te shqiptarët në Maqedoninë e Veriut. Maqedonia nga një shtet i vetëm një etniteti u bë shtet edhe i shqiptarëve dhe i gjithë të tjerëve. Me ndryshimet Kushtetuese u vendos parimi i Read more…