Agjencia Zhurnal.mk

Pagat e mjekëve specialistë në “Shën Erazmo ” janë rritur për 27 mijë denarë

Ohër, 3 korrik – Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe sot e vizitoi Spitalin Special për Ortopedi dhe Traumatologji “Shën Erazmo” në Ohër. Në këtë institucion shëndetësor publik, në përputhje me protokollet për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, reparti i ri ambulator është vendosur në funksion përkohësisht, ku trajtohen pacientët, si Read more…