Agjencia Zhurnal.mk

Linjat ajrore kërkojnë program testesh për rifillimin e fluturimeve SHBA- Europë

Në një letër dërguar autoriteteve europiane dhe amerikane, linjat ajrore kryesore kërkuan nga shtetet një program të përbashkët testesh të koronavirusit, në në mënyrë që të lehtësojë rifillimin e udhëtimeve midis SHBA dhe Europës. Letra sipas përfshin drejtuesit e kompanive ”British Airways”, ”Amerikan Airlines”, ”United Airlines” dhe ”Lufthansa”. “Duke pasur Read more…