25 kandidatë të pavarur arritën të mbledhin nënshkrimet, 12 të tjerë dështuan

Shkup, 31 gusht – Dje, 30 gusht deri në orën 24.00 në zyrat rajonale dhe zyrat e KSHZ-së nënshkrimet e nevojshme i kanë mbledhur 25 kandidatë për kryetar komunash, ndërsa 12 kandidatë nuk kanë arrit ta bëjnë atë, bëri të ditur KSHZ-ja.

 

KSHZ informon se me ditën e djeshme deri në orën 24:00 në zyrat rajonale dhe zyrat e KSHZ-së nënshkrimet e nevojshme për lista të kandidatëve për anëtarë të këshillave të komunës i kanë mbledhur 57 grupe zgjedhësish, ndërsa 13 nuk i kanë mbledhur nënshkrimet e nevojshme.

Nga kandidatët për kryetar komunash nënshkrimet i kanë mbledhur:

Fatmir Limani, kandidat për kryetar të Komunës së Kërçovës,

Goran Rajçevski, kandidat për kryetar të Komunës Çuçer Sandevë,

Goran Çekalloviq, kandidat për kryetar të komunës Çuçer Sandevë,

Jovan Pejovski, kandidat për kryetar të Komunës Çuçer Sandevë,

Stojançe Llazov, kandidat për kryetar të Komunës Rosoman,

Pero Mitrevski kandidat për kryetar të Komunës së Makedonska Kamenicës,

Ana Petrovska, kandidate për kryetare të Qytetit të Shkupit,

Danella Arsovska, kandidate për kryetare të Qytetit të Shkupit,

Aco Novevski, kandidat për kryetar të Komunës së Makedonski Brodit

Marjanço Kolevski, kandidat për kryetar të Komunës së Kratovës,

Senat Useinovski, kandidat për kryetar të Komunës së Ohrit,

Zharko Stevanoski, kandidat për kryetar të Komunës së Prilepit,

Goran Pocev, kandidat për kryetar të Komunës së Radovishit,

Sllobodan Danevski, kandidat për kryetar të Komunës së Shën Nikollës,

Enver Pajaziti, kandidat për kryetar të Komunës së Bërvenicës,

Zhika Stojanovski, kandidat për kryetar të Komunës së Ilindenit,

Zoran Llazarovski-Paljo, kandidat për kryetar të Komunës së Manastirit

Shaqir Islami, kandidat për kryetar të Komunës së Vrapçishtit, dhe

Jordan Pavllov, kandidat për kryetar të Komunës së Llozovës.

Gligor Petkov, kandidat për kryetar të Komunës së Gjevgjelisë,

Miran Mitrevski, kandidatë për kryetar të Komunës së Makedonska Kamenicës,

Aleksandar Gjorgjievski, kandidat për kryetar të komunës së Pehçevës
Risto Xhakov, kandidat për kryetar të komunës së Bogdancit

Angelço Georgievski, kandidat për kryetar të komunës së Makedonska Kamenicës

Maksim Dimitrievski, kandidat për kryetar të komunës së Kumanovës.

Sipas KSHZ-së, kandidatët për kryetar komunash të cilët nuk i kanë mbledhur nënshkrimet e nevojshme janë:

Dejan Velinovski, kandidat për kryetar të Komunës së Makedonska Kamenicës,

Nasto Palioski, kandidat për kryetar të Komunës së Strugës,

Iljo Angov, kandidat për kryetar të Komunës së Vasilevës,

Vasko Kostov, kandidat për kryetar të Komunës së Karposhit,

Martin Kirovski, kandidat për kryetar të Komunës së Koçanit,

Zoran Çipllakovski, kandidat për kryetar të Komunës së Berovës,

Aleksandar Simonovski, kandidati për kryetar të Komunës së Zelenikovës,

Vllatko Smokovski, kandidat për kryetar të Komunës Çuçer Sandevë,

Ivica Toshevski, kandidat për kryetar të Komunës së Rankovcës,

Lubomir Josifovski, kandidat për kryetar të Qytetit të Shkupit

Z.Poposki, kandidat për kryetar të Komunës së Vevçanit,

Stole Atanasovski, kandidat për kryetar të komunës së Ilindenit.

Related posts

KSHZ-ja miratoi IKT strategji 2021-2023 që duhet t’i ndihmojë për mbrojtjen edhe nga sajber sulmet

Z H

Lajonsi me aksion “Bli dhe dhuro racion – ushqe një familje”

D V

Azeski: Ballkani të hapet, historia të mbyllet, biznesi të bashkohet

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com