Agjencia Zhurnal.mk

25 vjeçari nga Mateçi i karantinuar në Strugë sulmon policët që erdhën për kontrollë

Strugë, 24 prill – Zhurnal.mk – Një djalë 25 vjeçar nga fshati Matejç i Kumanovës, e i cili ndodhet në karantinë në hotelin “Drim” të Strugës, ka sulmuar disa nëpunës policorë, informon Zhurnal.

“Ai ka dalë nga dhoma e tij dhe ka vepruar në mënyrë agresive mbi nëpunësit policorë të cilët kanë kryer obligimet e tyre dhe i ka injoruar urdhërat e tyre”, thonë nga SPB Ohër.

Kundër të riut është ngritur padi penale për mos veprim sipas rregullave shëndetësore gjatë kohës së epidemisë./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...