Agjencia Zhurnal.mk

263 persona kanë shkelur orën policore në 24 orët e fundit, 102 persona të arrestuar

Shkup, 29 mars – Gjatë 24 orëve të kaluara (28 / 29.03.2020) në territorin e shtetit gjithsej 263 persona nuk e respektuan masën e ndalimit të lëvizjes, me oficerët e policisë që arrestuan 102 persona, 46 persona ishin paralajmëruar, dhe pjesa tjetër u përgatitën procesverbalet e duhura dhe u dorëzuan te PTP kompetente.

Dje, për 180 persona u morën vendime për izolim, ndërsa 98 persona nënshkruan deklarata të izolimit.

Policët gjithashtu kryen inspektime të personave në izolim dhe vetizolim, duke regjistruar tre persona që nuk arritën t’i zbatojnë këto masa, d.m.th. ata nuk u gjetën në shtëpitë e tyre.

Janë kryer gjithsej 289 kontrolle në lidhje me inspektimin e objekteve në 24 orët e kaluara dhe në tre raste ka pasur shkelje të masave.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...