28 shtatori, ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit boshnjak në Maqedoni

Shkup, 24 shtator – Dita ndërkombëtare e boshnjakëve 28 shtatori (e martë) është ditë jo pune për qytetarët pjesëtarë të bashkësisë boshnjake në Republikën e Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

 

Nga Ministria, qytetarëve pjesëtarë të bashkësisë boshnjake ua urojnë Ditën ndërkombëtare të boshnjakëve.

Related posts

Drejtoresha e ATSH-së dërgoi ngushëllime për viktimat nga zjarri në Tetovë

D V

Maqedoni: Mbi 120 milionë euro për pagesat online

D V

Në Kuvend seancë plenare dhe tre komisione

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More