Maqedoni

474 pacientë mjekohen në Covid-qendrat në Shkup

Zhurnal Ads

Shkup, 22 nentor – Në Covid-qendrat në Shkup gjatë 24 orëve të kaluara janë hospitalizuar 35 pacientë të rinj për shkak të komplikimeve me korona virus, me çka numri i përgjithshëm i pacientëve të dyshuar dhe të konfirmuar me Covid-19 që mjekohen në repartet infektive të kryeqytetit arrin 474.

Siç kumtoi Ministria e Shëndetësisë, gjatë 24 orëve të kaluara, në klinikat interniste ka pasur gjithsej 20 pranime, edhe atë dy pacientë janë hospitalizuar në Institutin për Sëmundje të Mushkërive dhe TBC, pesë në Covid – qendrën në Klinikën për Neurologji, shtatë të sëmurë janë hospitalizuar në Klinikën për Dermatovenorologji, dy në Klinikën për Nefrologji, ndërsa pesë në Klinikën e sapohapur për Sëmundje të Syve. Në kovid – qendrën në SPQ “8 Shtatori” ka pasur pesë pranime të reja të pacientëve, ndërsa në Klinikën Infektive janë pranuar 10 persona.

Postime të ngjashme

Harmonizimi i vendit me standardet e BE-së në sferën e politikës monetare, falë edhe mbështetjes së plotë nga BE-ja

admin

Ndërkombëtarët presin të rrënohet terasa ilegale e VMRO-DPMNE-së, mirëpo BDI po bën pengesa!?

R ZH

Mësimi online, ortopedët alarmojnë për pasojat

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...