Ndërroi jetë në Danimarkë i riu nga Radusha e Shkupit, pas vete la dy fëmijë

Fshati Radushë ka postuar lajmin e hidhur sot

“Me pikëllim të thellë dhe dhimbje të madhe, j’u njoftojmë për lajmin e  vdekjes së bashkëfshatarit tonë që jetonte në Danimarkë, Akik Agushit, pas një a ksidenti në trafik.

Akiki ishte i martuar dhe pas vetes ka lënë dy fëmijë! Lusim Allahun Fuqiplotë që t’a falë dhe mëshirojë kurse familjarëve t’ju jep durim në ballafaqimin e kësaj sprove të rëndë.

Ngushëllime të gjithë fshatit Radushë për h umbjen e djaloshit të artë dhe të ri në moshë, Akikit

Related posts

Uji në Shkup i sigurt për pije

D V

Agim Nuhiu për tragjedinë në Tetovë: Presim të ndërmerren të gjitha masat nga institucionet kompetente

N E

Fillon fushata për Zgjedhjet lokale 2021

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More