Agjencia Zhurnal.mk

5 fëmijë dhe 15 të rritur pozitiv ndaj Covid janë të shtruar në spitalin në Kozle

Shkup, 26 qershor – Zhurnal.mk – Në spitalin në Kozle tani për tani janë të hospitalizuar gjithsej 5 fëmijë dhe 15 të rritur, pozitiv ndaj Covid 19, informon Zhurnal.

Para një jave spitali “Kozle” filloi të pranojë pacientë të infektuar me korona virus.

Spitali ka gjithsej 60 vende për pacientë të rritur dhe për 15 fëmijë.

Pasi informuan se edhe ky spital do të bëhet qendër për Covid, u paralajmërua se mjekë dhe motra medicinale nga qytete tjera dhe nga klinika infektive do të vijnë të punojnë aty.//Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...