Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni TOP LAJM

6 persona pozitiv për coronavirus kanë dashur që të largohen nga Maqedonia e Veriut, kapen në aeroport

Zhurnal Ads

Shkup, 27 tetor, zhurnal.mk – Gjashtë persona pozitivë për coronavirusin u përpoqën të largoheshin nga Maqedonia përmes aeroportit të Shkupit.

Administrata doganore informon se ata parandaluan përpjekjen e gjashtë personave të cilët gjatë javës së fundit, megjithëse kishin vendime për izolim, donin të udhëtonin jashtë vendit.

“Udhëtarët janë të regjistruar në sistemin RAVIO të Administratës Doganore i cili përdoret për monitorimin automatik dhe ndalimin e personave që përpiqen të dalin përmes aeroporteve të vendit dhe të njëjtit kanë vendime për izolim të dhënë nga Inspektorati Shtetëror Shëndetësor dhe Sanitar (ISHSHS)”, thonë nga doganat.

Përndryshe, sistemi i kontrollit të udhëtarëve-RAVIO është i lidhur drejtpërdrejt me Regjistrin e EHIM të personave pozitivë për Covid-19 për të cilin janë përgjegjëse shërbimet e Fondit Shtetëror të Sigurimeve Shëndetësore dhe pas marrjes së njoftimit këta persona parandalohen të largohen nga vendi dhe vendosen në izolim sipas protokolleve shëndetësore.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

623 gjoba për mosmbajtjen e maskës

T E

Publikohet filmi për veprimtarinë e Ali Ahmetit nga viti 1981 deri sot (Video)

R ZH

Këto janë shtetet që janë të hapur pa kufizime për qytetarët e Maqedonisë së Veriut

E.E.

Për shkak të mjegullës dukshmëri e ulur në Kodër të Diellit dhe Krushevë

T E

Arsovski: Vëllau i deputetit Vellkovski ka marrë grante prej 200 mijë euro nga Dimova

E.E.

Qytete të sigurta, policë të mëhallës, Polici komunale dhe E-inspektorë për rend dhe drejtësi

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...